Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Strugurii din soiul Cabernet Sauvignon își ating maturitatea ceva mai lent și sunt, de obicei, ultimii recoltați din viile noastre. Cabernet Sauvignon din gama Premium este produs dintr-o recoltă de maximum 8 tone pe hectar. În timpul recoltării manuale sunt selectați doar cei mai sănătoși ciorchini. Strugurii sunt lăsați apoi să fermenteze de la 15 până la 25 zile în tancuri de inox cu recirculare. După finalizarea procesului de fermentație, 30% din vin este învechit timp de 6 luni în baricuri noi de stejar american pentru a dezvolta buchetul de arome și a căpăta complexitate.
Culoare fermecătoare rubiniu închis, cu arome intense de măsline negre, condimente fine și coacăze, cu o frumoasă notă de stejar ars. Gustul este plin, robust și complex, cu taninuri ferme caracteristice soiului, ce scot în evidență aromele de fructe roșii, ciocolată neagră și notele de vanilie, stejar și tabac în postgust.
Alcool : 14%
Culoare fermecătoare rubiniu închis, cu arome intense de măsline negre, condimente fine și coacăze, cu o frumoasă notă de stejar ars. Gustul este plin, robust și complex, cu taninuri ferme caracteristice soiului, ce scot în evidență aromele de fructe roșii, ciocolată neagră și notele de vanilie, stejar și tabac în postgust.
Alcool : 14%
Culoare | ROSU |
---|