Mai Multe Vizualizări
Producerea vinarsului este un meșteșug străvechi în România, care se transmite din generație în generație. Elementele care fac vinarsul special și unic sunt varietățile locale de struguri din care se obține acest distilat de vin, procesul de distilare în sine, dar și procesul de maturare în butoaie aduse din Franța și în butoaie de stejar din zona munților Carpați. Vinarsul poate fi considerat cel mai bun ambasador al distilatelor de vin pentru că pe întreaga durată a procesului de producție nu este permisă adăugarea niciunui alt ingredient.
Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Țara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Respectând valorile de bază ale poporului român și ale conducătorilor săi, vinarsul Brâncoveanu onorează un voievod emblematic care simbolizează valoarea istoriei și a culturii româneșți. Plantațiile viticole de aici sunt situate pe Paralela 45, ceea ce le conferă climatul ideal pentru obținerea unor recolte de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac, cu cei mai buni struguri pentru producția vinarsului. Măiestria de a crea un amestec unic de distilat de vin a fost încorporată în gama de vinars Brâncoveanu cu ajutorul Master Blender-ului nostru care a reușit să combine în vinarsul Brâncoveanu istoria și cultura poporului român.
BRANCOVEANU VINARS XO | Carte – 0,70L; alc. 40% |