Mai Multe Vizualizări
În 1862, Facundo Bacardi și fratele său José au cumpărat Distileria Santiago de Cuba și au început să distileze ceea ce va deveni cel mai popular rom comercial din lume. Folosind o metodă de filtrare a cărbunelui și îmbătrânirea în butoaie de stejar, împreună cu un alambic de cupru și fontă, Facundo Bacardi a creat o versiune mai fină și mai rafinată a romului fabricat local.
În pahar, Bacardi Anejo Cuatro are o culoare maro aurie „normală”, cu nuanțe portocalii. La nas, ești imediat lovit de familiarul miros Bacardi. Este o aromă dulce ca un cuișor amestecat cu tutun și ceva care amintește, ciudat, de o plajă de nisip.
Bacardi Anejo Cuatro este ușor - influența dulce a vinului alb, o lovitură de gudron și câteva note ușoare picante cu urme slabe de stejar. Există o anumită dulceață inițială - cuișoare și o notă de migdale alături de câteva note de zahăr brun.
Tara de productie : Puerto Rico
Alcool : 40%