Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Un vin elegant cu o aroma complexa si intensa de piersica si fructe exotice, cu tuse de vanilie, unt si caramel. O textura onctuoasa datorata maturarii in baricuri frantuzesti, echilibrat de o aciditate ridicata. Incanta printr-un post gust foarte lung.
Asociere culinara: salate amarui (rucola), peste simplu sau afumat, fructe de mare (scoici, homari, crabi, creveti cu lamaie), caviar, mancaruri de pui cu sosuri, sunca, branzeturi gen Feta, chiar si cu unele deserturi (nu foarte dulci).
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Asociere culinara: salate amarui (rucola), peste simplu sau afumat, fructe de mare (scoici, homari, crabi, creveti cu lamaie), caviar, mancaruri de pui cu sosuri, sunca, branzeturi gen Feta, chiar si cu unele deserturi (nu foarte dulci).
Temperatura de servire: 10 - 12 grade Celsius.
Culoare | ALB |
---|