Mai Multe Vizualizări
Strugurii sunt recoltaţi manual, atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită. Urmează desciorchinarea, mustuiala fiind pompată în cisterne de inox cu temperatura controlată automatizat, stoarcere ușoară în presă pneumatică,
cu presiune de 0,2 bari. Aici are loc fermentaţia alcoolica şi o maceraţie atentă pentru a avea un vin echilibrat.
Rotund, dar fără să fie greu, elegant, bine echilibrat de aciditate, cu alcool perfect integrat, note proaspete și vii de fructe roșii, flori și ierburi uscate, urmate de senzații dulcegi în final. Vesel, abordabil, complex, dar nu obositor..
CLIMA: temperat-continentală de subtip Cfbx (Köppen)
SOL: brun, brun-luvic, regosol calcaric, preluvosol calcic, pietrişuri aluvionare
SOI: Cabernet Franc 60% si Cabernet Sauvignon 40%.
ALCOOL: 12,50% vol.
Cod Furnizor | 12000002259 |
---|