Mai Multe Vizualizări
DESCRIERE: Bagheta a facut semn muzicii sa coboare din Olimp. In loja imperiala, langa eleganta fracului a mai sosit cineva. A curs cu distinctie in cupa de cristal unde se simte in voia lui si si-a aruncat privirile verzi aurii in jur. Orchestra s-a oprit. A lasat sa picure pe strunele viorilor aromele aspre si tandre ale podgoriei moldave. Si muzica suna altfel de atunci.
PODGORIE /REGIUNE/TARA: COTNARI/MOLDOVA/ROMANIA
SOI: FRANCUSA BRUT NATUR
ALCOOL: 12,5% vol.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 8-10 °C
NOTE DE DEGUSTARE: Francusa, numele de scena al stravechiului soi Tartara, isi afirma aptitudinea de a da nastere unor spumante valoroase. Se remarca prin culoarea galben pai si prin perlajul prelung si constant. Aroma este delicata, cu note fine de flori albe, coaja de lamaie, mar verde si corcoduse. Corpul este mediu, bine echilibrat, mineral, in care predomina notele fructate de caise verzi si grapefruit alb. Sergiu Nedelea – sommelier
RECOMANDARI CULINARE: Un excelent deschizator de masa, alaturi de aperitive, salate, sau branzeturi nematurate, dar si alaturi de un gratar de pastrav.
Culoare | ALB |
---|