Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
La orice petrecere sau eveniment, grătarul, mai ales cel din carne roșie, este însoțit de un pahar de vin roșu. Important este să stiți că vinul roșu, consumat cu moderație, este foarte benefic organismului. Fiind vinificat exclusiv din struguri negri, are un conținut considerabil mai mare de resveratrol (polifenol natural antioxidant) decât vinul alb datorită macerației peliculare a pielițelor de struguri. Cercetările recente sugerează că un pahar de vin roșu pe zi scade riscul afecțiunilor cardiovasculare, reduce nivelul de zahăr din sânge și împiedică formarea proteinei beta-amiloida ce cauzează Alzheimer. Noroc! Un vin rotund, catifelat, cu arome de fructe negre de pădure, vișine și cireșe amare. Gustul este este placut, ușor, cu arome de fructe și o aciditate proaspătă.
Asocieri gastronomice
Preparate din carne roșie (la grătar sau gătite), torturi cu ciocolată neagră.
Tip de vin: Roșu, sec
Calitate: DOC-CMD Sarica - Niculițel
Alc.: 12,5 % vol.alc.
Temperatură optimă de consum: 14-16 °C
Asocieri gastronomice
Preparate din carne roșie (la grătar sau gătite), torturi cu ciocolată neagră.
Tip de vin: Roșu, sec
Calitate: DOC-CMD Sarica - Niculițel
Alc.: 12,5 % vol.alc.
Temperatură optimă de consum: 14-16 °C
Cod Furnizor | 1300000370 |
---|---|
Culoare | ROSU |