Mai Multe Vizualizări
Strugurii sunt culeși pentru a obține o prospețime maximă a vinurilor. Strugurii roșii folosiți pentru acest vin sunt lăsați în pielițe pentru o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz să fie colectat pentru fermentare. Fermentarea se face la temperaturi răcoroase pentru a reține aromele proaspete pe durata întregului proces. Vinificația este cât se poate de minimalistă și se concentrează pe transformarea strugurilor în vin în cel mai pur mod posibil.
Vinul este roze pal, limpede. Aromele definitorii sunt de fructe roșii supra coapte, cum sunt căpșunile, zmeura, cireșele, având și tușe de vanilie. Vinul este demisec, cu aciditate vibrantă, răcoritor, cu corp zvelt, alcool bine integrat și postgust lung.
Cupaj: Merlot & Cabernet Sauvignon & Negru de Drăgășani & Syrah
Vol. Alcool: 12.5%
Culoare | ROSE |
---|