Mai Multe Vizualizări
Fiero este răspunsul lui Martini & Rossi la Aperol, deși spre deosebire de acel spiritos iconic, Fiero este de fapt un vermut - un vin aromatizat - nu un produs distilat. Noul Fiero este de fapt o relansare, linia a apărut în 1998 ca „vermut portocaliu” și abia acum reînnoită și reintrodusă într-o piață înfometată de lichioruri amare.
Fiero - un „amestec de vinuri albe și produse botanice, inclusiv coaja de portocală din Murcia, artemisia absinthium și artemisia pontica” - destăinuie imediat un profil ciudat. Notele de ulei de portocale proaspete și note de rădăcină amară sunt evidente pe nas, conferindu-i un caracter mai amaro. Pe gust, băutura este mai complexă, alunecând de la coaja de portocală amară la note de cuișoare și un caracter puternic asemănător cu gențiana înainte de a intra în cerc complet: Finalul este viu fructat, cu un fir puternic de citrice - atât portocaliu, cât și lămâie - punctând un gust surprinzător de dulce.
Tara de productie : Italia
Alcool : 14,9%