Mai Multe Vizualizări
Strugurii s-au cules mecanizat şi s-au ţinut la macerare, pentru extragerea culorii, timp de 4 – 6 ore. A urmat presarea, deburbarea la rece şi apoi fermentarea lentă, în cisterne de inox, timp de aproximativ o lună, la temperaturi între 15°C – 18°C. Vinul s-a maturat pe drojdiile fine cu bâtonnage.
Pentru iubitorii de vin roșu, care se văd siliți în zilele fierbinți să stea departe de băutura lor favorită, acest roze se constituie într-o alternativă excelentă. Deși este făcut pentru a fi servit rece, el păstrează, datorită soiurilor, caracteristici predominante de vin roșu tânăr. Arome intense de fructe roșii de pădure, dulcețuri și zmeură. Rotunjimea și greutate inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspătă.
Varietate: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot gris, Fetească Neagră
Alcool: 12,5% vol
Temperatura recomandată de servire: 11°C – 13°C
Culoare | ROSE |
---|