Mai Multe Vizualizări
-28%
-28%
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Se consideră că Rieslingul de Rhin era déjà cultivat în Germania secolului al XV-lea și unii autori cred că originile sale duc cu mult înainte, circa cu două mii de ani in urmă.
In restul Europei Rieslingul de Rhin este cultivat in Franţa, mai specific, in Alsacia, unde îşi au originea vinuri excelente, precum şi în Croaţia, Slovenia, Austria și Ungaria. Rieslingul de Rhin este considerat un soi nobil și mulţi îl consideră cel mai bun soi alb din lume.
Caracteristica neobişnuită pentru soiul alb este faptul că rezistă foarte bine la maturare. Rieslingul mai tânăr se contradistinge prin echilibru și buvabilitate. Cel matur pune în evidenţă potenţialul extraordinar al acestui soi. Şi după 10 ani, cele mai bune rieslinguri pun in valoare o mare complexitate si fineţe a aromelor unice în lume.
Modalitate de păstrare: A se păstra intr-un loc răcoros cu temperatură constantă și umiditate ridicată, bine ventilat și cât mai puţin expus la lumină.
Temperatura cramei: 10-15 °C
Maturarea minimă: 1 an
Temperatura de servire: 10/12 °C
Culoare:galben deschis cu reflexe verzui.
Miros: fructe galbene coapte, caise, piersică și ceai negru.
Gustul:vin fresh, caracterizat prin sapiditate puternică si vivacitate.
Ideal ca aperitiv și cu brânzeturi cremoase.
In restul Europei Rieslingul de Rhin este cultivat in Franţa, mai specific, in Alsacia, unde îşi au originea vinuri excelente, precum şi în Croaţia, Slovenia, Austria și Ungaria. Rieslingul de Rhin este considerat un soi nobil și mulţi îl consideră cel mai bun soi alb din lume.
Caracteristica neobişnuită pentru soiul alb este faptul că rezistă foarte bine la maturare. Rieslingul mai tânăr se contradistinge prin echilibru și buvabilitate. Cel matur pune în evidenţă potenţialul extraordinar al acestui soi. Şi după 10 ani, cele mai bune rieslinguri pun in valoare o mare complexitate si fineţe a aromelor unice în lume.
Modalitate de păstrare: A se păstra intr-un loc răcoros cu temperatură constantă și umiditate ridicată, bine ventilat și cât mai puţin expus la lumină.
Temperatura cramei: 10-15 °C
Maturarea minimă: 1 an
Temperatura de servire: 10/12 °C
Culoare:galben deschis cu reflexe verzui.
Miros: fructe galbene coapte, caise, piersică și ceai negru.
Gustul:vin fresh, caracterizat prin sapiditate puternică si vivacitate.
Ideal ca aperitiv și cu brânzeturi cremoase.
Cod Furnizor | 1100000397 |
---|---|
Culoare | ALB |