Mai Multe Vizualizări
În 1862, Facundo Bacardi și fratele său José au cumpărat Distileria Santiago de Cuba și au început să distileze ceea ce va deveni cel mai popular rom comercial din lume. Folosind o metodă de filtrare a cărbunelui și îmbătrânirea în butoaie de stejar, împreună cu un alambic de cupru și fontă, Facundo Bacardi a creat o versiune mai fină și mai rafinată a romului fabricat local.
Romul Bacardi Gran Reserva Ocho de 8 ani este produs folosind distilare pe coloană și îmbătrânirea în butoi de stejar. Acest rom a fost îmbătrânit timp de 8 ani în butoaie de stejar „selectate manual”. Potrivit diverselor surse, cel puțin o parte din rom a fost îmbătrânită sau poate terminată în butoaie de stejar de cireș. Romul prezintă o afumare ușoară, minunată și o condimentare fermă de stejar care oferă caracter. Acesta nu este un rom dulce, este un rom bine îmbătrânit, cu o coloană vertebrală fermă de condiment fin de stejar.
Tara de productie : Puerto Rico
Alcool : 40%