Mai Multe Vizualizări
În 1862, Facundo Bacardi și fratele său José au cumpărat Distileria Santiago de Cuba și au început să distileze ceea ce va deveni cel mai popular rom comercial din lume. Folosind o metodă de filtrare a cărbunelui și îmbătrânirea în butoaie de stejar, împreună cu un alambic de cupru și fontă, Facundo Bacardi a creat o versiune mai fină și mai rafinată a romului fabricat local.
Bacardi Gran Reserva Diez (10 ani) este produs folosind distilarea în coloană și îmbătrânirea în butoi. Acest rom a fost îmbătrânit cel puțin 10 ani în Caraibe. Romul poartă o nuanță de aramiu oarecum întunecată în sticlă. Aroma este oarecum picantă, deoarece o prezență fermă de stejar prăfuit domină briza de deasupra paharului. Vanilia și siropul se dezlipesc de condimentul uscat, urmate de impresii de tutun, marțipan și condimente de stejar mai prăfuite.
Tara de productie : Puerto Rico
Alcool : 40%